SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 27, 2010

JOM MAKAN2!!!

Uwaawaawaaa... Gagal lagik mengupdate secara konsisten..! Rase cam nak dush3 diri sendirik..! Hu3... Mahapkan hamba sebab hamba tak sengaja. Hamba nie kan orang penting dalam jajahan hamba. Makanye, hamba tersangatla membusy tahap gaban! Hadoi la... Hapekah yang aku merepekkan nih? Adeh3...

Hokaylah! Tanpa membuang mase (ecewah! Ayat cover line! Ha3...) meh nak qada' segala entry tertunggak. Kite mulakan dengan entry jalan2 carik makan, ek?! ;D

Pada suatu petang, abang roger2 aku, ajak gi makan2 bersama mak. Owh... aku ok jer. Takde hal punye! Makan, noks..! Sape tak nak kan... Heh3...


~ & we ols pun bersiap2...


~ Sebelum keluar umah, wajiblah berposing2-an dolu.

We ols makan2 kat Wana Cafe. Asik2 Wana Cafe kan? Hmmm... dah tu jer cafe/tempat makan yang paling dasat aku rase kat sini. Terjah jer lah... Hu3...


~ Aku tak paham nie posing jenis hape?! Korang interprate sendirik la, ek?! ;P

& menu2 yang we ols order pun sampai... Wah! Tetibe jer menu sampai kan? Macam magic! Nampak sangat very the lazy nak buh intro-mukadimah bagai... Ha3...


~ My 'sayang' order roti bakar jer. Pelik kan? Tapi, beliau ade reason yang munasabah iaitu sebelum abang roger2, beliau dah makan nasik secara marathon tak hengat! So, kenyang! Roti bakar nie kira cam alas perut/supper la... Ha3...


~ Sutun goreng tepung in da house..!


~ Bihun tom yam for my mak. Sodap, owh..! Aku pun tumpang se-lapanploh sudu! He3...


~ Chicken chop untuk aku. Best2! ;D


~ & kami pun makan dengan gumbira... La3...

Entry ini akan disudahi dengan serangkap pantun...

Gendang-gendut tali kecapi,
Kenyang perut sukanyeeeeeee lah hati.
;D

2 comments:

azzey said...

Areleez: Wana Cafe x berapa sgt.....cuba kat Restoran Ikan Bakar kat Simpang 4 Hutan MELINTANG tu plak....

ArELeEz said...

azzey,
skang nie wana lagik best! yg kat simpang 4 tu dah weng2! last mkn ngan family pakcik, dah kureng sodap!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google