SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, December 11, 2010

MENGASAH BAKAT DI HARI ANNIVERSARY...

Sempena anniversary kitorang yang ke-3, we ols nak lah celebrate kan... Celebrate secara simple tapi, sweet. Kalau buleh, biar jadik kenangan terindah sampai bile2. Ecewah!


~ We ols keluar lepas Isyak. Sebelum keluar, harus la posing2 dolu kan... Hiks...


~ Posing sorang2 dolu. Pastu, baru berdua2-an. Heh3...


~ Over teruja, hokay..! Ho3!!!


~ He kissed me...


~ & I kissed him! Jangan jeles! Ko ado..??! Ahaks3...


~ We ols dating kat Pizza Hut. Ade sentimental value tau Pizza Hut nih sebab kat sini la tempat kitorang mendating mase zaman2 berchinta dolu. Owh... kenangan... Even tisu Pizza Hut mase 1st time dating pun aku ade simpan lagik tau! Tapi, kene selongkar balik la... sebab dah 2 kali pindah umah, tak ingat dah kat ceruk mane aku sumbat. Hu3...


~ Bajet comel la tuh! Ahaks3...


~ Yang nie pun berbajet comel jugak! Amacam? Comel tak? Comel tak? Ha3...


~ We ols order seafood lasagna & mende alah nie jugaklah yang sampai dolu. Tetibe... ting! Timbul idea yang berbajet comel jugak. Ecewah! Sume pun nak comel2 kan... Hiks... Hmmm... we ols takde la plak beli2 kek kan... So, we ols assume la lasagna tu as cake. Pastu, siap create 'ASLEEZ' lagik kat atas lasagna tu. Pakai sos cili jer pun. Tapi, tak berapa menjadiklah! Hu3...

Takpe2... Ade idea yang lebih comel. ;P My 'sayang' la yang kasik idea comel tuh! My 'sayang' kata, 'Why not kite create kat atas pinggan yang jadik lapik bekas lasagna tuh? Baru la nampak kan?!' Aah la... Memang comellah idea tersebut! Hiks...


~ Haaa..! Kan nampak tuh?! ;D


~ '8.12.10 HEPI ANNIVERSARY ASLEEZ 3' Siap ade 'love' lagik! Ko ado..??! ;P


~ Terima kasih Pizza Hut kerana menaja dinner kami! Ecewah! Taja ke..??! ;P


~ Sos cili yang jadik mangsa keadaan... Heh3...


~ Tak lame pastu, Pizza Pepperoni yang we ols order pun sampai... Cik adik yang serve pizza nie pun senyum2 simpul jer tengok kitorang mendecorate pinggan ngan sos cili. Ha3...


~ My 'sayang' show-off bakat terpendam lagik... buat presentation melampau! Ha3...


~ Jemput makan, you ols..! ;)

Great sweet momentlah malam tu! Sangat2 happy! Dah la dapat bersama dengan yang tersayang, siap buat mende2/idea2 comel lak tuh! Plus, malam tu we ols dapat banyak mende free. Memula, dapat 2 gelas coke free. Sebab we ols order hot Milo ngan hot Lipton tea. Tapi, diorang punye stock gula abis. Baru nak keluar beli gula. So, untuk menjaga hati customers, dia kasik la coke... Pastu, mushroom soup order 1 bowl jer but, dapat extra 1 bowl. Sebab mushroom soup yang we ols order diorang lupa serve. Tu yang dapat extra tuh! Jaga hati lagik... Hmmm... camnie la bagus! Explain kat customer... pastu, amik hati customer... senyum plak tak lekang. Memang terbaiklah cik adik tuh!

Customer is always rite kan? ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez; ckp je pas ni nk bp helai tisu PIZZA HUT, blh tlg rembatkan...ha3....

ArELeEz said...

azzey,
isk3.. xpe.. mekacih jer la.. xmolah! sbb yg tu xde sntimental value! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google