SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, December 11, 2010

FRIENDSHIP AWARD

Dapat award lagik..! Best, wok! Rase cam menang Anugerah Bintang Popularlah pulok! He3... Over tau! ;P


~ Kali nie aku dapat Friendship Award daripada i3na. Dah lame dapat tapi, baru nak jaja kat blog. Harap2, si pemberi award tak marah la, ek? Ngeh3...

Bak kata i3na, takde spesel task yang nak kene buat. Tapi, aku nak citerlah serba-sedikit tentang blogger yang bernama i3na nih. Kitorang tak penah bersua muka. Kenal pun sebagai kawan2 blogger. Beliau nie dah kawen & dikurniakan dengan 3 orang cahaya mata. Anak dia twins tau! 2 gals & a boy. Yang gals tu la yang twins. Bestnyelah kalau dapat twins. Owh...

Beliau keje sebagai cikgu. Hubby dia pun same, cikgu jugak. Pasangan cikgu la kiranye... Anyway, terima kasihlah sebab sudi kasik award nie kat aku. Walaupun hanya di alam maya, hopefully this friendship will last forever... Amin...

So, aku naklah jugak kasik Friendship Award kat mereka2 nie:-

1) azzey
2) rozaneem
3) ms.lilies
4) atienabern
5) mrs.fiza

Sudi2kan amik, ek?! ;)


2 comments:

azzey said...

Areleez: makasih ya .....he3....

ArELeEz said...

azzey,
sama2.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google