SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 16, 2010

MALAYSIA BOLEH!!!

Malam tadi, my 'sayang' baru lepas melompat2 & bertempik2 kegumbiraan! Bukan sebab dapat durian runtuh ke hape kan... Tapi, sebab team bola sepak Malaysia menang mase lawan ngan Vietnam (Piala Suzuki).

Mase tu, aku tengah gigih bersilat kat dapur. Nak tak nak, terpaksa la my 'sayang' layan bola sorang2. Plus, aku memang not into it sangat. Kalau setakat tengok sambil2 lalu tu, hokay la... Elok2 aku nak panaskan kuali, my 'sayang' dok jerit2 marah2 kat hall. Terkejut ah kak tau! Sib baik tak kene kencing manis! Fuh! My 'sayang' dok bebel2 marahkan team Malaysia.

'Main cam kambing! Sape suh simpan bola tuh? Pass la kat member! Ah! Kambing betul!'

Hah! Camtu la lebih kureng my 'sayang' membebel. Emo, owh... Ngeri ah kak tau! Hu3... Tapi, bile Malaysia dapat beat Vietnam 2-0, terus melompat2, mengelejat sker! Hilang dah 'kambing' tadi. Dah jadik 'harimau' kot! He3...

Hape2 pun, congratslah untuk team Malaysia. Keep it up! Semoga misi untuk menjadik team yang digeruni berjaya! Pastu, dapat masuk World Cup. Pastu, dapat beat Spain, Argentina, Brazil bagai... Pastu, pengganti Paul si sutun penilik tu pun predict Malaysia as champion! Ha3... Buleh, gitu..?! Over tau tahap imaginasi ah kak nih! Sampai Paul yang dah kiok pun terlibat secara tak langsung! Melampau! Hiks... Tapi kan... mende tu tak mustahil kan... betul tak? Yang penting usaha & tawakal. Malaysia boleh!!! Kan3..??? ;)

2 comments:

azzey said...

Areleez: sekalung tahniah utk pasukan Malaysia....

ArELeEz said...

azzey,
clap3..!!! ;D

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google