SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 30, 2010

AZAM BARU YANG DASAT!

Tinggal sok sehari jer lagik kite nak meninggalkan tahun 2010. Sebab tahun 2011 dah nak menjelma dah. Tahun baru katanye kan... Atau dalam bahasa saintifiknye adalah New Year. ;P

Cakap pasal tahun baru/New Year nih, bese la... memang tak lekang dengan azam baru. Sane-sini orang dok kepohchikan azam baru memasing.

Weh! Hape azam ko untuk 2011?
Aku nak carik duit banyak2 la...
Ooo... aku lak nak carik boyfren banyak2!

Wah, ko! Buleh gitu..?! He3... Hape2 pun, terpulang pada diri memasing. Azam kite, hanya kite yang menciptanya & jadikkan ia 1 mission & vision. Tapi tetap, Tuhan yang menentukan segalanya...

Hape? Azam aku? Ecewah! Buat2 tanye lak kan... Hiks... Well... azam aku untuk 2011 adalah...

AKU NAK KURUS & SEXY CAM TIZ ZAQYAH! AHAKS3...

Amacam? Dasat tak azam baru ah kak tuh? La3...

4 comments:

Elyn said...

wow dasat nau azam tu. nanes tiz kalau baca ni hihihi

ArELeEz said...

Elyn,
bkn setakat nangis tp, mau meraung trus! ha3..

Faizaharis2 said...

wOwww pengsan sekejap!!! hahahaha...semuga berjaya yekk

ArELeEz said...

Faizaharis2,
sib baik pengsan sekejap. if lame2, scary ah kak, noks..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google