SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 2, 2010

SIFU BLOGGER KATANYE...

Kan aku ade cakap nak citer pasal pressie yang aku dapat daripada someone kan... Hah! Tibalah masenye untuk aku merevealkan hapekah pressie & sapekah pemberi pressie tersebut?!

Jeng3... Ecewah..! Macam la suspen sangat kan... Hiks...


~ Memula, kite kasik show-off dia punye box & wrapper dolulah. Kata nak suspen kan... Ahaks3...

~ &... tarat tat taraaa...!!! Dapat purse, you ols..! PURPLE lagik tau! Giler tak gumbira?!! La3... ;D

Actually, pressie nie kakak aku yang kasik sebab katanye, aku nie sifu blogger dia. Ecewah..! Kembang-kempis hidung ah kak, noks! Rase cam nak pitam pun ado nie, ha! Tang perkataan ‘SIFU’ tu yang tak buleh blah tuh! Ha3...

Anyway, a bunch of thankies to kakak akulah coz bagi pressie kat aku. Alaaa... setakat tolong2 adik-beradik sket2 tu, takde hape hal sangat la... Tapi, kalau dah nak kasik hadiah tu, of cos la ah kak terima dengan hati yang terbuka & bermunge2! Ahaks3...


2 comments:

azzey said...

Areleez: x reti2 nak balas pressie tu?

ArELeEz said...

azzey,
owh.. kene balaskah? isk3.. xaci, hokay! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google