SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 20, 2010

SOK, AKU TAKDE KAT OPIS...

Tajuk memang tak buleh blah! Macam la aku orang penting sangat siap nak bagi notis kata aku takde bagai... Heh3...

Sok, aku off ke Ipoh, ngan kengkawan opis. Ade perhimpunan pagi & taklimat. Aku rase nie 2nd time aku gi perhimpunan pagi. Ade yang aku kene skip sebab audit datang pada tarikh yang same. Taklimat tu plak adalah Taklimat Dasar Koperasi Negara (DKN).

Baju kurung ngan tudung dah siap iron. Sok, ah kak pakai ijo. Semangat chintakan alam sekitar la konon..! Ecewah! Ye sangat la tuh! Takde maknanye..! Ah kak still setia ngan PURPLE, hokay..! Tapi, takde la semedang jer nak pakai purple, ye tak?! Tak rock la! Kene la tukar2 kaler. Barulah meriah & bervariasi kan... ;P

Pastinye, aku akan mewindui my 'sayang'. Kesian dia kene lunch sorang2. & kesian kat aku jugak sebab tak dapat tengok muka my 'sayang' time lunch. Musti kurus sekejap aku sok sebab takde selera makan. Tsk3... 'Can't hardly wait to see you & get back la, B... Hu3...' Wah! Belum hape2 dah pikir nak balik kan? Cover2 lah sket, noks..! Poyos, owh..! ;P


2 comments:

azzey said...

Areleez: hek eleh rindua2an.....mcm setahun peginya...hu3....

ArELeEz said...

azzey,
alaa.. jeles la tuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google