SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 30, 2010

TERBAIK, WOK..!

Dalam beberapa hari nie, korang kene prepare tissue la if menengok entry2 aku. Sebabnye, most of the entries adalah pasal makan2 & makanan. Ha3...

Hmmm... sudahkah anda bersedia? Wokeh, bebeh! Mari, let's jom menternak lemak2 di badan! Ho3!!! ;P

Kejadian nie berlaku kat Wana Cafe. Waktu kejadian adalah belah petang. Aku gediks2 ajak mak & my 'sayang' gi makan2 sebab aku lapor tahap gaban! Asik lapor jer aku nie kan? Camne nak kurus & sexy cam Tiz Zaqyah nih??! Tsk3...


~ Nenek & Along Amat pun ado. Aku ajak diorang join ternak lemak sekali. He3...


~ Muka berbajet suci! Muahaha... Giler tak buleh blah punye statement! Hadoi la... ;P


~ King & queen of makan..!!! Ho3!!!


~ Memula, we ols order keropok ikan. Cicah ngan sos. If time kebulur, perrgghhh..! memang sold out, tak toleh kiri-kanan dah! Mak mertua lalu pun buat2 tak nampak jer... Buat2 cam dia halimunan! Ha3...


~ Pastu, datang plak sutun goreng tepung beserta sos jugak. Menangis wooo... if tak dapat merase nih! Hu3...


~ Menu seterusnye adalah kailan goreng ikan masin. Yang nie fail sket sebab ikan masinnye overdose! Memang giler masinlah!


~ Pastu, datang menerjah lak tom yam campur yang super best! Gulp2!


~ Last sekali adalah siakap 3 rase. Crispy & gravy. Terbaik dari ladanglah!


~ Nenek sedang berposing bersama siakap. Senyum manja lagik you! Awwsss2!!! He3...

Gambar mak aku jer nan ado sebab mak aku khusyuk makan sampai tak kose dah nak berposing. Ha3... Kesimpulannye, memang perut santak giler! Kenyang, babe..! Terbaik betullah! Alhamdulillah...

2 comments:

Faizaharis2 said...

alamakk nampk kopok tu kan.... tetiba rasa nk p goreng skang jugakkk

ArELeEz said...

Faizaharis2,
rajinnyee..! courier kat leez sket, ek?! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google