SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 16, 2010

SUAI KENAL BLOGGER

Aku ingat tak berkesempatan dah nak join segmen kelolaan Encik ben ashaari nih. Tetibe, beliau buat sequel lak! Ho yeah..! Buleh join! Yang pertama seumpamanye nih tau! Sebab belum penah join hape2 segmen kelolaan beliau lagik. So, check it out, bebeh! ;P


1. Header dah tepek dah wahai, Encik Ben. ;)

2. Bila mula buat blog?

~ Start blogging tahun 2008. Sebelum tu, cam tak pandang serius sangat kat donia blogging nih! Tapi, ade gak la jadik silent reader to a few blogs. Dah lame2, baru minat bercambah. Pastu, kumpul kekuatan untuk buat blog sendirik. & here it is!

3. Jumlah follower sekarang ini...

~ 73 jer... Hu3...

4. Berapa traffic harian?

~ Tak tentu. If rajin update makanye, gempaklah traffic! If tak, ya ado jer lah...

5. Sehari berapa entri?

~ Secara purata adalah 5-8 entries.

6. Berikan 1 blog yang best korang suka baca...

~ Blog viruspadu. Sempoi, owh... Kak Jemah..! ;D

Hokay, done! ;D

4 comments:

azzey said...

Areleez; Jom berkenalan....

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

ArELeEz said...

azzey,
jom2! ;P

ArELeEz said...

Rozuan Ismail,
salam p'kenalan to u too..! saya areleez.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google