SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 16, 2010

ADIB 'ARIDINATA'...

Semalam, aku sempat chat ngan Eja (geng kamceng mase kat Arau) kat f/b. Actually, Eja baru jer deliver her 1st baby boy. Kalau tak silap aku dalam bulan Oktober duenye. Tapi, tadi baru perasan yang dia dah upload gambar baby boy dia kat f/b.


~ Ini la Muhammad Adib bin Al Azhar, anak Eja. Tapi, aku saje gatal nak panggil Adib 'Aridinata'. Sker hati ko jer kan nak alter2 name anak orang! ;P


~ So...... adorable lah Adib 'Aridinata' nih! Giler comel! Sampai aku siap cakap kat Eja, nak pinjam Adib 'Aridinata' selama sebulan. Kalau tak buleh pinjam, aku nak sewa. Ha3... Nak sangat la Eja bagi kan...

To Eja, congrats & semoga menjadik ibu yang terbaik buat Adib 'Aridinata'... & semoga tabah hadapi dugaan... Aku percaya, setiap dugaan pasti ade hikmahnye.

Hmmm... aku harap sangat nak reunion balik ngan geng kamceng Arau aku dolu. Tapi, tak tau la bile dapat direalisasikan?! Mungkinkah tahun 2011? Just wait & see! ;D

6 comments:

eja said...

tq la ubah nm bb aku jd pnjg giut..die lahir 11.11.10 ler..

ArELeEz said...

eja,
sker2 hati aku jer kan? tp, cute what name tuh?! heh3..

oic.. kira newborn gak la tuh.

LeeAneem said...

stanby name anak teman plak bleh....

ArELeEz said...

LeeAneem,
buleh2.. hmm.. if boy, kite panggil 'amat'. if gal, kite panggil 'ijah'. amacam? ok x? ahaks3..

azzey said...

Areleez; woit! nama tu atin dah booking lah....:)

ArELeEz said...

azzey,
1st come, 1st servelah! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google