SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 6, 2010

ALHAMDULILLAH... SUME DAH SIHAT...

Memula, abang aku demam. Pastu, Lip2 lak. Diikuti oleh Odah. Pastu, mak plak amik turn. Then, aku lak. Fuh! Berderet2, noks..! Macam amik nombor giliran kat spital lak. ;P

Tapi skang, alhamdulillah... sume pun dah beransur pulih. Dah sihat balik. Abang & family pun baru jer balik dari coti2 Malaysia kat Pangkor. Mak plak dah buleh buat aktiviti seharian. Aku plak dah buleh makan secara konsisten. Tu yang paling best tuh! He3...


~ Nie gambar kenangan mase Odah demam. Batuk tak hengat budak kecik tuh time nih. Kesian dia...


~ Lip2 pun time nie tengah demam jugak. Nampak kurus sketlah Lip2 lepas demam. Hmmm... kene suntik botox balik nih! He3...

Skang nie, my 'sayang' lak demam. Tapi, tak teruk sangat la... Kene flu ngan batuk2. Liat, owh... nak suh dia ke klinik/spital..! My 'sayang' nie kalau demam, dia tak sker ikutkan sangat. Kene lawan sket katanye... Jangan manja2! Sib baik skang dah ok. Tinggal batuk2 jer. Badan pun dah tak panas dah. Consume ubat batuk jer. Actually, aku pun dok batuk2 lagik nih. Harap2, we ols cepat2 sembuh seperti sediakala... Amin...

2 comments:

azzey said...

Areleez: bawak joging! mesti kuar peluh , hilang demam....

ArELeEz said...

azzey,
klu joggin' 2 minit, pastu rest 1 jam, rase2 buleh kuar peluh x? heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google