SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 9, 2010

MAGGI GORENG SAP2 SOI PUN SODAP...

Malam nie, memang berazam takmo masak! Wah! Siap berazam lagik, ko! He3... Alaaa... bukannye hape, you ols... berazam sebab misi nak mendietkan diri. Bukan aku jer tau! Tapi, my 'sayang' jugak. Beliau pun dah lapanploh kali berzikir kat telinga aku, kata nak diet3. He3... Tapi, dalam dok berazam nak mendiet tuh, selalu jugak we ols terbabas especially if mak aku tido sini. Sebab mak masak best2, owh... Hu3...


~ Banyak dugaan wooo... kalau aku nak mendietkan diri nih..! Ye la... musti terkenang2 pelbagai makanan yang kite makan sebelum2 nie. Cam skang nie, aku dok imagine2, dengan penuh gayanye aku makan maggi goreng (seperti gambar di atas) yang aku masak dolu. Terus jer terpikir, 'Eh! Stock maggi ado lagik! Kalau digoreng secara sap2 soi, musti masyuk nih!' Owh... buleh, gitu..?! Hu3...

Camno tu? Tsk3...

3 comments:

azzey said...

Areleez: ckp ngan pakcik...zikir tinggal zikir jelah wei...hu3....

ArELeEz said...

azzey,
eh, x! skang dia b'zikir munajat lak! ha3..

LeeAneem said...

beli maggie halal kt halal food sblh bas stand jer.....jenama adabi...yg lain jgn makan dah....was2 halalnyer...

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google