SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, December 17, 2010

GOOGLE RESEPI JER KAN...

So far, misi untuk masak belah malam, soknye reheat adalah maintain berjaya. Belum miss lagik. Ho yeah..! ;P Macam semalam, aku masak kurma telur ngan acar rampai. Kali nie, resepi takde nak google2. Aci tengok resepi kat bungkusan rempah kurma cap Adabi jer. Aci tak? Aci tak? ;P


~ Kurma telur yang jadik santapan we ols untuk lunch semalam. Sold out, bebeh! I like..! ;D


~ Acar rampai... 1st time buat, noks..! Seumur hidup tak penah buat tau! Resepi pun google. Hu3... Belasah jer la rase dia! Sodap ke... tak sodap ke... pasrah jerlah! Janji buleh lalu kat tekak, sudah.

Bile la agaknye aku nie buleh masak tanpa tengok2 resepi, ek? Kira cam, 'ting!'... idea nak masak datang, dah tau dah hape bahan2 sume & terus aci campak2 jer. Sap2 soi siap! Bile, owh...?! Hu3...

2 comments:

azzey said...

Areleez: org dh lama dah..masak pakai pasang niat je, tau2 jadi....:)

ArELeEz said...

azzey,
woit! ayah pin ke hape?! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google