SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 27, 2010

OFF!

Aku off hari nie. Atau dalam bahasa saintifiknye, aku coti hari nie. Di samping sesaje nak mengabiskan saki-baki coti yang ado, aku jugak ade appointment ngan doktor pukul 2 p.m kang. Actually, coti aku ade 6 hari lagik. Kalau takde hape aral, ingat nak carry forward jer sume.

Lepas jumpe doktor, aku rase cam nak bawak mak gi berurut. Sakit2 badan katanye... Sepatutnye, last Sunday aku bawak mak. Tapi, tukang urutnye ade hal la plak. Tu yang kene postpone tuh. Harap2, petang nie dia ade la. & harap2 appointment aku abis cepat.

Ntah hape la plak doktor nak consult petang nie?! Tak pon, ntah prosedur hape la plak yang aku kene go through?! Isk3... ngeri, wok! Ngeeeeeeeeeeee..........!

2 comments:

azzey said...

Areleez: org carry fwrd 2 hari je..:(

ArELeEz said...

azzey,
org ade 6! yahoo..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google