SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, December 17, 2010

HIDUP SEGAN, MATI TAK MAU

Alaaa... pokok kunyit we ols yang kat D Rimbun AsLeez Garden (DRAG) tu dah macam hidup segan, mati tak mau lah... Dunno why?!

Start perasan mase nak gi keje pagi tadi. Batang pokok tu cam terkepak2, cam patah2, bengkok2. Tapi, mase tu pikir positive lagik. Maybe tak serius sebab ade a few lagik yang elok. Makanye, takde la nak tensen2 sampai sakit2 otak memikirkan sebab-musababnye kan...

Tapi, bile balik keje, my 'sayang' tengok, abis sume terkepak, patah2 & bengkok2. Giler dasat! 'Hapekah yang terjadik, actually wahai pokok kunyit?' tanyaku... Tapi, pokok kunyit tu tak menjawab pun soklan aku. Sentap ah kak tau! Tsk3... (Eh! Ko agak2 la kan... mane mungkin pokok buleh berkata2 menjawab soklan yang ditanye oleh manusia! Kang kalau betul2 pokok kunyit buleh bercakap kang, mau ade yang bukak langkah 1000..! He3...)

Musykil la... Apsal jadik camtu? Takkan sebab sembur racun tu kot..! Confuse2... Hu3...

2 comments:

azzey said...

Areleez: D Rimbun yg x berapa nak rimbun tu....hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
eh! jgn ckp.. pelan2 la.. nnti lame2, rimbun la, dowh..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google