SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, December 11, 2010

HAPE KENE DENGAN KO WAHAI PERUT?

Ntah hape kene ntah ngan perut aku semalam?! Tetibe jer sakit. 2 kali ah kak memerut tau! Yang 2 kali tuh dalam tempoh mase yang berhampiran lak tuh! Sakit perut dia tahap yang tak buleh ditahan2 tu, ha! Means, kalau sakit harus cepat2 carik toilet. Sampai lenguh2 otot2 ah kak tau! Tsk3...

Kejadian berlaku di tengah malam. Sib baik my 'sayang' tak tido lagik sebab gigih tengok Pirates of the Carribean. Takde la scary sangat nak gi toilet. Ah kak memang giler penakut, hokay..! Hu3... Tapi, if my 'sayang' dah tido, aku tak kira! Aku kejut gak, kasik bukak mata dia luas2. Ngeh3...

Nak kata salah makan, rase2nye aku makan cam bese jer semalam. Means, takde la makan mende2 pelik. Cam tengahari tu makan nasik lauk ayam goreng, kuah kari ngan telur hancus jer. Belah malam lak snacking makan jambu batu yang takde bijik tuh. Cicah ngan garam. Sodap, wok..! ;P

Errr... jambu tu buleh mengakibatkan perut meragamkah?

4 comments:

lily lotus said...

aiyok siannya..sebab mkn memacam kot. perut pun tak tentu arah. hehe

ArELeEz said...

lily lotus,
ntah la.. nak kata macam2, xde la macam2 sgt kot. err.. tp, macam2 la jugak! eh2! ntahlah! he3..

azzey said...

Areleez: mmg la dowh..jambu memudahkan proses perkumuhan....hek eleh dolu2 sekolah mana?

ArELeEz said...

azzey,
ye ke? aiyak! cikgu xsempat ajar dah pindah sekolah! camno tu? hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google