SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, December 3, 2010

SELERA DIA HEBAT! TAPI, SELERA KAMI DAH TERBANG... HILANG... HU3...

Mase demam hari tu kan, giler takde selera aku nak makan! Mak aku pun same jugak. Senasib la kiranye... Hatta lauk ayam sekalipun tak mampu mencairkan selera aku. Aku yang die hard fan of ayam nie tetiba tak buleh blah tengok ayam! Memang magic! Hu3...


~ Berbeza dengan my 'sayang'. Dia punye selera, kemain lagik, ko! Siap pekene nasik kandaq lagik! Licin lak tuh! Hebat betul selera dia! Ye la kan... tekak orang tak demam mane la same ngan tekak orang demam... Secara automatic rase cam nak buat pembedahan tukar tekak! ;P


~ Walaupun takde selera tapi, tekak nie demand tau! Mintak macam2! Rase cam nak makan KFC. So, beli la Snack Plate 2 sets. Makan ayam seketul, dah rase lain macam! Mak aku lagik la... tak sentuh sangat pun. Just makan wedges seketul ngan secubit ayam. Pastu, baring balik...

Hmmm... dah terbang agaknye selera kitorang... Tsk3... Tapi, skang dah beransur pulih. Dah start berselera balik. Dah pantang cium bau ayam KFC, mula la meleleh2 air liur! Ha3...

Errr... mase demam, deria rase kite kureng kan?

2 comments:

i3na said...

arelezz sila amik award di blog iena yer.. hehe..

ArELeEz said...

i3na,
owh.. ok! i will! tq, ek!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google