SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 14, 2010

KENDURI & BALIK KAMPUNG

Lepas makan nasik goreng ikan tamban ngan telur mata yang marvellous tahap gaban tuh (harus puji lebih2 tau! Hiks...) my 'sayang' terus bersiap nak attend 1 kenduri kat kampung. Aku tak follow. Alasan: Nak kemas umah la konon..! Yang sebenornye nak sambung tido! Ho3!!! Buruk perangai, owh... ;P

My 'sayang' gi kenduri tu dalam pukul 10.30 a.m. Elok2 my 'sayang' keluar, aku terus landing baik punye kat sofa sambil layan drama Wak kat TV2. Lawak, owh... drama tuh! Starring Faizal Yusof, Jalil Hamid, Ruminah Sidek, Harun Salim Bachik, Hermantino ngan Julia Ziegler. Tengok barisan pelakon pun dah buleh agak citer tu lawak kan? He3... Ralit sangat tengok citer tu, sampai tak sedar dah pukul 11.15 a.m. Aiyak!!! Terkocoh2 ah kak iron baju tau! Lepas iron baju, packing2 lak sebab lepas kenduri tu musti la nak singgah umah mertua kan... Pukul 11.45 a.m aku siap! Fuh!


~ My 'sayang' tak sampai lagik. So, gediks berposing dolu..! Heh3...


~ Bibir bajet Angelina Jolie... Ade tak? Ade tak? Ahaks3...


~ Amik shot dari depan lak. Owh... kembang semangkuknye pipi ah kak..! Tsk3...


~ 'Peace! Saya nak balik kampung. Jom ikut saya! Ngeh3...'


~ Balik kampungnye sekejapan jer pun. Tapi, beg sampai 2! Tak agak2 betullah! He3...

Pukul 12 p.m my 'sayang' sampai umah. & kami pun off to Sabak Bernam...

2 comments:

azzey said...

Areleez: sejak bila umah pakcik kat sabak bernam nih...confused2....

ArELeEz said...

azzey,
kenduri la kat sabak bernam. tggu next entry maa..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google