SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 18, 2010

WANA CAFE

Masih kesah hari Jumaat jugak... Kesah bermula lepas opis hour. Aku tetibe rase macam malas nak balik umah. Rase macam nak berdating2-an & berdua2-an la plak kan... Hormon hapekah yang melanda nih? Ha3... hormon katanye... ;P


~ We ols terjah Wana Cafe. We ols decide nak dating2 sambil makan2. Alaaa... macam zaman2 bercinta, sambil makan sambil main straw. Pastu, sembang2, malu2, gelak2 manja... Paling pelik bin ajaib, makanan pun buleh main kuis2 jerk, babe..! Confirm tak abislah! Malu2 la konon...

Awak2... Awak dari mane tadi, ek?
Owh... saya dari umah tadi. Errr... awak nak makan hape, ek? Pizza Hut hokay tak?
Leez hokay jer...

Mase memula bercinta dolu, kitorang tak reti lagik nak panggil 'B' ke... 'sayang' ke... Just panggil 'awak2' camtu jer. Dah lame2, baru la expert..! 'B... Sayang'... Ecewah! Kenangan kan... ;)


~ Wana Cafe nie, lokasinye betul2 dalam area Resthouse Teluk Intan. Bukak belah petang sampai pukul 2 a.m kalau tak silap aku.


~ Aku order air tembikai. Suara dah macam itik serati pun, ade hati nak minum ais! Takpe2... Suara serak2 basah pun sexy what..?! Ha3...


~ My 'sayang' plak order mango juice. Pekat, likat & melekat ko, mango juice dia..! Terbaiklah..!


~ Bajet berseni la konon... He3...


~ Sodapnye tengok makcik nie makan..! Tergoda ah kak, noks! ;P


~ Ade macam bibir Megan Fox tak? Ahaks3...


~ Jemput minum, you ols..! ;)


~ My 'sayang' order Nasik Wana Cafe. Ade nasik, ade udang masak macam paprik, telur mata ngan sekeping keropok.


~ 'Jemput makan...' katanye...


~ Dah tak kose nak berposing dah sebab lapor!


~ Cubaan untuk mengorat makanan my 'sayang'...


~ Yang nie plak cobaan untuk mengorat my 'sayang'... Ahaks3...


~ Purak2 terkejut lak! Heh3...


~ Bile la chicken chop aku nak sampai nie..??! Hu3...


~ Sila jangan terpedaya/buat sebarang spekulasi dengan visual yang anda lihat kerana sumenye hanyalah... drama... drama... & drama swasta tak hengat lagik..! Ngeh3...


~ Dah sampai pun chicken chop ah kak. My fav, bebeh! Slurp2!!!


~ My 'sayang' siap mintak nasik tambah. Aku plak mintak black pepper sauce tu semangkuk. Sume pun licin, wok..! Spesis hapekah laki-bini ini? Owh... confuse2... ;P


~ Last sekali, nak jaja muka cinta hatiku nih sebab belanja isteri kesayangan dia makan! My superduperlovelygorgeousmy'sayang'... Sape tak sayang bini, woi..! Erkkk! Tetibe... ;P

Masuk kali nie, dah 2 kali kitorang terjah Wana Cafe. So far, makanan kat sini best2 la jugak... not bad... Amacam??? Terliur tak tengok we ols makan? ;P

4 comments:

azzey said...

Areleez: I dulu.....i dgn u je.....ahakksssss....

ArELeEz said...

azzey,
i-u, i-u jer? isk3.. xrocklah! ;P

Latika.Dot.Dot. said...

ni kedai mak ika!!!

Latika.Dot.Dot. said...

owh-owh lupa nak cakap, thanks for the positif coment. hehe

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google