SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 28, 2010

BERSKER-RIA DI DEPAN UMAH

Mase nak gi umah mak, elok2 nak keluar umah, dah siap lock2 grill & pagar sume, abang aku datang bawak 'askar2 wataniahnye'. Kak Aneem, Lip2 ngan Odah la tuh. He3... Takde hape pun, saje jer nak borak2... Disebabkan sume pun dah dilock & kitorang pun dah nak gerak, sembang kat luar jerlah kekdahnye... Plus, abang aku pun singgah kejap jer... Pusing2 bawak Lip2 ngan Odah katanye...


~ Odah gediks, owh... Pantang jumpe nenek dia, musti melekat tak hengat! Siap romantikad'amor, main suap2 biskut lagik ngan nenek dia! Isk3... nie yang ah kak menjeles nih! Hu3...


~ Yang nie beselah... duta keamanan... Harusla tunjuk simbol 'peace!' He3...


~ Papa kepada duta keamanan pun poyos nak enterframe jugak! Tak taulah camne aku nak kategorikan pose nih?! Anak2 dia dah behave, dia plak bikin onar! Haish! ;P


~ Kan aku dah cakap... melekat tak hengat... Same tak muka diorang? Ade macam adik-beradik tak? Korang rase, mane 1 kakak & mane 1 adik? Ngeh3...

4 comments:

zurazari said...

sonok kan layan sumer2 peel nie...
dear, me folow u=))

azzey said...

Areleez: K yong tu tak de imej lain ke nak buat?

ArELeEz said...

zurazari,
yupp! best sgt! sweet memory la kiranye kan..

i'll follow u too..!

ArELeEz said...

azzey,
xde. tu yg paling vogue da vass la tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google