SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 7, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: CERIA2 BBQ!)

Malas nak citer lebih2. Korang layanz jer la gambar2 ngan captions kat bawah nie, ek?! Zasss!!! Ecewah! Macam Melodi la plak! Hiks...


~ Duta keamanan nie pakai oren malam tu. Peace, bebeh! ;P


~ Muka orang penat tapi, masih buleh tersenyum sebab rase happy sangat2.


~ Qistina in da house..! Aku cuba la dukung dia malam tu. Sakit pinggang ah kak, noks! Rase nak putus urat perut! Beratnye ko, Qistina oiii!!! Adeh3...


~ Muka mamai & sememeh... Tapi, masih sawan camera! Ha3...


~ Hapekah motip sutun tersebut dipertontonkan sedemikian rupa? Confuse2...


~ Antara bibir aku ngan Angelina Jolie/Megan Fox, bibir sape lagik sexy? Ahaks3... Better korang jawab bibir aku. Kalau tak, aku sumpah jadik swimmping pool! Ho3!!!


~ Ngap2 time..! Sila perhatikan kepala kakak aku, ade 1 objek di atasnye. & sapekah gerangan yang bikin onar tuh? Heh3...


~ Masih ade objek misteri lagik..! Isk3... angkara sape la nih agaknye?


~ Bbq nite yang terbaik, wok..! Best2...


~ My 'sayang' yang gagah perkasa pun jenuh tahan napas nak dukung Qistina nih. Ha3...

Walaupun bbq malam tu tak sesempurna mane tapi, syukur sebab sumenye berjalan lancar. Alhamdulillah... Terima kasih jugak kepada para tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis. Kepada kakak & abang aku lak, nanti free2, kite buat bbq lagik, ek?! ;)


*Bersambungan lagik...

2 comments:

azzey said...

Areleez: pakcik yg sker bikin onar! Huh!!!

ArELeEz said...

azzey,
xbaik marah2, nanti cepat tua! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google