SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 28, 2010

BANYAKNYE 'MAKANAN' DALAM KEPALA NIH!!!

Aku rase2 la kan... sume orang pun musti sker makan. Betul tak? Cuma, ade yang makan sket & ade yang makan secara tak hengat! Sape rase2 nak slim2 macam duta2 Slim World ke... Marie France Bodyline ke... kene la control2 makan sket kot. Sape yang jenis tak kesah tu plak, memang hentam aci belasah sume pun nak telan la kan... Terpulang lah kepada memasing... Tapi, yang makan lite2, badan naik pun ado jugak. & ade jugak yang makan kemain banyak tahap monster! Tapi, badan slim2 world jerk! Jeles ah kak, noks! Sebab ah kak kalau makan tahap monster camtu, confirm jadik macam belon udara panas! Tsk3...

Aku nie spesis yang tak buleh lapor. Bulan pose tu lain citer la kan... Nie maksud aku bulan2 bese yang tak wajib pose nie, ha! Kalau lapor jer, musti aku nak meroyan! Siap la kau kalau carik pasal ngan aku time aku lapor! Kalau rase2 takmo terkene hikmatpenanganmeroyanlaportakhengat (fuh! Jenuh nak sebut senapas! Semput2...) toksahla nak carik pasal. Shut up & drive sudah... Kalau on the way gi mane2, means tengah dalam keta ke kan, kalau aku diam 1000 bahasa tu maknanye aku lapor tahap gaban la tu. My 'sayang' & mak memang dah arif sangat dah. Sepantas kilat la my 'sayang' carik tempat2 makan, nak recharge energy wifey kesayangan dia nih. Heh3...


~ Isk3... hape la motip entry aku nie, ek? Macam merapu2 takde arah tujuan, sesat di jalan yang terang la plak! Hadoi! Yang sebenarnye, aku lapor la... Bile lapor, aku mula la bayang2kan segala macam jenis makanan fav aku. Banyak wooo... yang aku imagine2..! Contohnye: aku terkenang2 burger ayam yang seperti di dalam gambar di atas nih, yang my 'sayang' belikan kat mane ntah. Lapanploh kali aku telan air liur nie, weh..! Tsk3...

Korang tak kesian ke kat aku? Hu3...

4 comments:

i3na said...

sedapnya burger itu..
cam nak makan burger special jer..

azzey said...

Areleez: nit je le dlm hati.....

ArELeEz said...

i3na,
aah. leez nie burger sodap ke xsodap, sume pun abis leez makan. fav woo.. ;)

ArELeEz said...

azzey,
woit! ayah pinkah mau niat2 bagai.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google