SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 1, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: PHOTOSHOOT KENANG2-AN...)

Tibalah mase untuk we ols berkemas2 pulang... Sedih jugak sebab tak dapat nak stay semalam 2 kat umah Pak Ngah. Aku ngan kakak still coti tapi, abang aku keje soknye.


~ Mak dah siap dah.


~ Sume pun dah 'BERTUKAR!' Mase datang, sopan jer berbaju kurung & baju Melayu. Time nak balik, terus pakai 'baju omputih' (bak kata viruspadu). Heh3...


~ Sesi photoshoot pun bermula... Amik gambar Pak Ngah ngan Mak Ngah dolu. Malu2 plak! Ecewah! ;P


~ Aku & my 'sayang' wif Pak Ngah & Mak Ngah.


~ 2 orang cucu jer, A_bern & Lip2. Odah tengah asik-masyuk mentido.


~ Cobaan my 'sayang' untuk nampak kecik dari bese. Muahaha...


~ La3... Musti Pak Ngah & Mak Ngah kagum ngan anak sedara dia yang cukup terror berposing! Hiks...


~ Kalau aku yang snap2, musti muka my 'sayang' jadik 'tak cukup sifat'. Muka aku confirm sempurna. Heh3...


~ Nie my 'sayang' yang snap. Baru 'cukup sifat'... ;P


~ Lip2 gediks, owhhh...


~ Pak Ngah & Mak Ngah lagik...


~ Sekali lagik Cik Odah takde sebab still mentido tak hengat!


~ Candid! Tapi, sweetlah! Sebab nampak natural & spontaneous.


~ Sopannye ah kak..! Ahaks3...


~ Say 'cheese' everybody... ;)

Disebabkan terlalu happy, 2 helai suar aku tertinggal kat umah Pak Ngah. Dah balik umah baru perasan. Hu3...


*Nantikan update seterusnye..!

2 comments:

azzey said...

Areleez: suar pe yg tertingal tu? sedekah je la kat abg asri tu....hu3....

ArELeEz said...

azzey,
suar track ngan suar tido. muat ke dia pakai? ah kak kan slim world, gitu..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google