SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 15, 2010

RAHSIA BANTAL

Jom santai2 kejap. Kite tengok hapekah significantnye rahsia bantal dengan karakter seseorang. Just for laugh but, not to trust!

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal

Kasihan betul... Pergi kedai belilah satu, bukanya Mahal pun..!!


*Untuk yang no. 6 tu, sila jangan marah aaa... ;D Aku kategori no. 1 & 2. Korang, kategori yang mane plak?

2 comments:

azzey said...

Areleez; kalo bantal koyak apa rahsianya doktor bantal? heh3...

ArELeEz said...

azzey,
oo.. yg tu maknanye, klu ade rejeki lebih, sila sedekah kat adikmu yg paling bongsu.. kerna sesungguhnye, hidupmu akan diberkati.. tp, ingat! hanya utk adik bongsumu saje tau! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google