SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 6, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: OPEN HOUSE UMAH ABANG)

Sambung beraye lagik di sebelah malamnye... Abang aku wat open house a.k.a makan2 la... Balik dari Tepeng, abang ngan Kak Aneem berdesup balik umah diorang sebab nak prepare2 juadah.

Well... jalan2 beraye camnie, memangla penat tapi, best wok..! Dah la dapat lepaking ngan familia sume... dapat plak makan2 free! Tak ke sorga tuh..?! ;P


~ Antara tetamu yang datang adalah Uteh, Pak Teh & anak2...


~ Mak Yang & Pak Yang pun ado...


~ Kalau dah blogger tu, kat mane2 pun nak blogging! Pantang ade access! ;P


~ Menu of the day... nasik putih, tom yam ayam, ikan goreng, ayam goreng Upin Ipin, telur dadar & sambal belacan. Perrgghhh..! Malatops, babe..!


~ Mak tengah cedok2 nasik... anak2 plak tengah tunggu nasik yang dicedok. Bertuah punye anak! He3...


~ Para tetamu tengah khusyuk menjamu selera.


~ Khusyuk sangat sampai tak perasan ade mamarazzi. He3...


~ Makan2 ramai2 memang best kan? Rase macam nak tambah lagik... lagik... & lagik jer! ;D


~ Orang lain dah abis makan tapi, my 'sayang' still ngap3! Bile nak stop ntah?! Ha3...


~ See2! Kan tengah gigih mencedok lauk lagik my 'sayang' tuh..! Isk3...

Lepas makan, borak2 plak. Memang terbaiklah..! Kan3..??? ;D Tapi, 1 jer yang buat ah kak kuchiwa iaitu gambar ah kak sekeping pun nan ado! Sibuk snap2 gambar diorang sume sampai tuan tanah kedaung tak enterframe. Sadis, owhhh... Tsk3...


*Jangan bosan, ek?! Sebab belum abis lagik citer raye nih. ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez: mcm pnh kulihat je gbr last tu.....tp di mana ya???

ArELeEz said...

azzey,
shh..! diam2 sudahlah! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google