SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, October 10, 2010

SHOPPING @ SOGO

Memang betullah ade sale kat Sogo! Sale handbag ngan pakaian ladies & gents. Giler banyak orang kat sane, tengah dok pilih2 mane yang berkenan. Aku pun tak lepas peluang la kan... My 'sayang' dah janji nak belikan handbag for my besday (besday adalah pada September 16. Tapi, baru skang nak tuntut hadiah. He3...) Plus, my 'sayang' jugak dah bagi greenlite untuk mengopakkan duit beliau... Owh, yeah..! Laju jer langkah gi mengexplore handbag! La3...

Handbag yang diidamkan dah pun mendapat. Kitorang carik t-shirt lak. Lepas bayar, we ols lepaking kat 1st floor ngan mak, nenek, abang & family sementara tunggu kakak aku yang tak abis2 lagik bershopping.Isk3... pompuan tu..! Shopping tak hengat!


~ Bile dah lame menunggu, abang aku mula la jadik weng2! Ngan recycle bin pun dia buleh berposing. Haish!


~ Bile 'flash' jerk, nenek aku confirm melatah punye..! Ha3... Best jugak gelakkan orang melatah nih. Tapi, at the same time, macam kesian jugak sebab orang yang melatah nie, sebenarnye penat tau! Bukan aku kata la... Tapi, orang yang kata... Betul ke?


~ Bapak borek, anak rintik... dua2 pun duta keamanan sejagat! Ha3...


~ Odah tak dapat nak berposing same sebab dah mentido... Dia tak berapa sihat, actually... Kene flu. Meragam jugak la dia... Kesian Odah...


~ Wajah2 sawan... Ha3...


~ Ba2 cak! Aaa... ;P


~ Kesian dia dok sorang2 kat situ kan... Dok atas lantai lak tuh! Hadoi! Takpe la... Biar la aku temankan... Eh2! Dia buat muka lak! Orang suh senyum, dia buat muka sedih mintak simpati lak! Dush3!!!

Selesai bershopping, we ols terus gerak ke Segambut, gi umah Andak. Plus, sebelum tu dah roger2 dah kata kitorang nak terjah... dengan harapan dapat makan lunch free! Keji, owh... He3...


*p/s: Kalau ade sale, memang buleh buat kite rambang mata kan? Amik yang nie, tengok2 yang sane lagik cun! Amik yang sane, yang sinun lagik banyak sale! Haish! Susahnye nak buat pilihan! Hu3...

2 comments:

azzey said...

Areleez: mmg pompuan ni tak hengat2 bila ada SALE....Tp bl poket dah kempis.....secara automatiknya tau plak dia wat2 lupa kan shopping!.....heh3.....

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..! tp, bkn buat2 lupa tau! just bwk2 b'sabor.. sampai siap kata dlm hati, 'nanti la ko.. aku gaji, siap la aku rembat!' ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google