SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 28, 2010

MENGETEST TEMPAT MAKAN BARU..!

Last Thursday, my 'sayang' ke KL, bawak abah ke Subang Jaya Medical Centre (SJMC) sebab abah ade follow up appointment ngan doktor regarding his jantung, darah tinggi & diabetes. Makanye, tinggallah daku keseorangan & kesepian... Tsk3...

Petang tu, aku amik mak, A_bern ngan nenek, bawak diorang bermalam kat umah aku sebab soknye nenek kene amik darah kat spital. Belah malam, aku berlagak jadik Kluangman... eh2! Kluangwoman, bawak diorang makan2 walhal memang sungguh jarang drive malam2. Tu pun gigih mak aku buat zikir munajat dalam keta! Muahaha...

Tak keluar jauh2 pun... Kat City Mewah jerk. Alhamdulillah... selamat sampai... ;)


~ Kitorang terjah tempat makan nih, baru beroperasi. Ntah hape namenye ntah! Lupa la plak. Bersebelahan dengan D Dafiq Corner.


~ Seperti bese... sawan camera itu adalah penting! A_bern yang start sawan dolu! Ha3...


~ Yang nie mak sedara A_bern yang paling jelita. Korang kenal tak beliau nih? ;P


~ Mak pujaan hatiku... ;D


~ Nenek aku yang vogue da vass! Siap posing pejam2 mata lagik ko! Menghayati betul! Dasat tak dasat tuh? Ha3...


~ Sila lihat jari A_bern yang pengkar... Ha3... Larikkksss..!!!

Service not bad la kat sini. Means, ko takde sampai tumbuh janggut/panas bontot tunggu order. So far, so good la...


~ Ha, kan! Baru jer kata 'service not bad...' dah sampai tomyam campur nih! Magic, wok..! ;P Nie tom yam campur for mak. Mak aku skang tengah mendietkan diri katanye... Malam2 takmo makan nasik dah. Nak makan macam sup2/tomyam2 macam nie jer. Ecewah! ;)


~ Nie kueteow goreng, aku yang punye..!


~ Khusyuknye makcik tu makan. Selalu, pantang nampak camera, musti dia ngelejat! Sawan katanye kan... Ha3... A_bern order kueteow Hong Kong. Ok la... tapi, masin sket.

Nenek aku lak makan nasik goreng udang ngan tom yam campur. Nak snap tapi, tak buleh sebab nenek aku dah melatah tak hengat dah. Terlompat2 sudu dia bile aku snap! He3... 'Ya ampun, nek... Hiks...'

Sume makanan aku rase! Cedok sane sket... cedok sini sket... Dah jadik 4 in 1 dah pinggan aku. Ye la... order kueteow goreng tapi, dalam pinggan tu nasik ade, tomyam ade, kueteow Hong Kong pun ado! Carca-marba... Ha3...

Cer korang klasifikasikan, diet hapekah yang ah kak amalkan nih? ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez: Hek eleh...ingatkan jauhn spi kat ipoh nun! City mewah.....dekat siot.....nak menguap pun tak puas....ha3......

ArELeEz said...

azzey,
ciss! how dare u..?? dush3!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google