SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 7, 2010

LEGA SUDAH...

Sesi Audit Dalam Aset dah lepas. Alhamdulillah... Lena aku tido malam tadi tau! Siap mimpi2 indah lagik, ko! Ecewah! Kalau tak, setiap detik & waktu dok pikirkan aset! Harta modal la... inventori la... KEW.PA-2... KEW.PA-3... 14... 6... bla3... Pejam mata pun dok terbayang2 aset ngan segala jenis kad daftar tuh. Giler kentang betul! Hu3...

Walaupun dah buleh bernapas secara normal, tak lagik semput2 cam kene kejar antu tapi, tak buleh la nak let go jer. Sebab ade jugak yang kene buat pemutihan. Pemutihan nie bukan beli krim pengelupasan ke peeling hape bagai tuh. Tapi, proses macam pembetulan & penambahbaikan la... Takpe2. Tu sume bisa diatur! Plus, mende2 audit nie memang kalau pikir sekali nampak cam ngeri2, scary2 & menyusahkan jer kan... Tapi, sebenarnye tak pun sebab dengan cara nie la kite tau yang mane betul & mane salah?! Hape yang tak complete... hape yang perlu ade... Bak kata omputih, it makes what we did perfect.

Terima kasih la to all audit team yang sudi datang mengaudit. & thanks jugak sebab tegur mane2 yang dirasakan tak betul.

Fuh! Lega, babe..! Hariku kembali ceria seceria rainbow selepas ujan... Ecewah! ;)

2 comments:

azzey said...

Areleez: AUDIT la best!

ArELeEz said...

azzey,
ade best & xbest.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google