SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 20, 2010

GILER CANTIK LAH!

Dah lame, wok ah kak tak beli kasut baru..! High heel ke... wedges ke... sandle ke... slipper ke... shoes ke... sume pun takde beli. Tetibe nak feeling2 kejam pada diri sendirik lak! Tsk3...


~ Cun tak kasut nie, you ols? Berkenan la... Nie musti pasnie tak tido malam dah nih! Terbayang2 jer kan... Adeh3...


~ Kasut tu artis Korea nie yang punye. Tak kenal la sape beliau?! Tak kesah la kan... Bukan aku nak tengok sangat artis tu pun. Aku nak tengok kasut dia jer. Cantik, menarik, tertarik, kebabom, owh...

Errr... kalau aku jadik artis 1 hari nanti, korang buleh imagine tak aku bergaya sakan ngan kasut yang gah2 cun giler tahap gaban, lalu kat red carpet sambil lambai2 korang macam miss world?! Hmmm... hape kata kalau, korang pejam mata... tarik napas dalam2... lepaskan perlahan2... & sila imaginekan la, weh! Hah! Hape yang korang nampak? Ha3...

*Credit to: budiey

2 comments:

azzey said...

Areleez: nk bl 10!

ArELeEz said...

azzey,
mintak 1, please.. ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google