SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 12, 2010

AN EVENING IN PUTRAJAYA...

Perjalanan ke Putrajaya berjalan lancar. Takde la jemm sangat kan... Ke sebab aku tido, sebab tu aku tak sedar jemm ke tak? Tau2 jer dah dekat sampai Putrajaya. Ha3...

Kitorang singgah Masjid Putra tapi, takde plak amik2 gambar kat situ. Pastu, terus gi bridge. Ha..! Kat sini ade la snap2 sebanyak mungkin buat tatapan korang sume... Ecewah!


~ Aku sker gambar nih sebab cantik (especially kat awan ngan langit tuh) & sebab aku yang amik. Heh3...


~ An evening in Putrajaya...


~ Nenek posing sorang2...


~ Konon2, my 'sayang' la yang letak mangkuk gergasi tu kat situ... Ye la... Ye la... Pecayakan jer la... He3...


~ Nenek ngan mak pun nak berposing jugak...


~ My 'sayang' yang dah tak terkawal! Hadoiyaiii..! Suntik ubat pelali kang, ha..!


~ Cobaan untuk menyorokkan badan di sebalik tiang... Macam dah nak sukses jerk. Sket jer lagik..! Sket jer lagik..! Ha3...


~ Nie plak cobaan untuk mengorat mamat baju merah nih. Phewittt..! 'Jaga2 Cik Salmah..! Dia dah jeling2 tu..!' ;P


~ Aku sebenarnye ngeri tengok mende alah yang macam tergantung2 macam awan larat kat belakang tuh. Ntah la... Sebab aku rase macam anaconda jer..! Eiii! Geli ah kak, noks! Awwsss! Nie purak2 tak geli jer nie...


~ 'Body builder' in the house..! ;P


~ Nenek aku kagum ngan cucu dia yang memang teror berposing nih! Kalah Chinta Chanduri wooo... Ahaks3...


~ Makin tak tercontrol dah nih! Aiyak! Tolonggg2...!!!


~ See2! Cuba ko cakap kat aku, camne nak kontrol beliau nih?! Adeh3...


~ Sume 'ratu' tapi, ade sorang 'raja' terselit! Ha3...


~ Say, 'Cheese...', you ols..! ;)

Masuk kali nie, dah berapa kali ntah we ols ke Putrajaya. Ecewah! 'Dah berapa kali...' konon! Macam dah lawatan yang ke lapanplohratusjuta lak! He3... Maknanye, kitorang dah beberapa kali dah sampai Putrajaya nie. Tetap best walaupun dah banyak kali. Tak tau sebab hape tak boring/jemu?! Maybe sebab aku nie memang sker berjalan2 kot... Tu yang walaupun berkali2, tetap rase heaven jer... Hiks...

1 jer yang tak berapa best iaitu tak penah lagik jejak Masjid Besi yang baru tuh. Korang dah penah gi? Cantik tak? Story la sket...

Dah puas berposing2-an, we ols terus berdesup balik ke Kajang, nak packing2 barang sebab malam tu jugak kene balik. Sok keje, weh! Sedih plak rase sebab macam sekejapan jer berpoya2 ngan familia, dah nak balik kan... Nie yang buat airmata Duyung Aridinata nak keluar nih! Tsk3...

6 comments:

Ms.Lilies said...

bilola aku nak pi amik gambo tang tu...asek lalu pi jpn je huhu

no need to reveal said...

amboi deme sakan berjalan no hehehe

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
sila lah dtg! welcome2.. ;)

ArELeEz said...

no need to reveal,
sakan2.. best, wok..! ;D

azzey said...

Areleez: jemputle dtg lg...blh jln2 ke putrajaya lg...x pon berenang2 kat sg gaabi! ha3...

p/s: suh pakcik mkn ubat lebih sikit....dh terlampau 'penyakit' dia tu.......susah hati ni...heh3..

ArELeEz said...

azzey,
woit! agak2 la.. tempat lain la plak.. isk3..

p/s: ubat out of stock! ha3.. larikkss..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google