SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 6, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: BREAKFAST DI 8 SYAWAL)

Mintak mahaplah sebab baru update sampai 8 Syawal. Kebusy-an melanda dewasa ini. Faktor2 hormon kemalasan menyerang sistem badan pun ado jugak. Hu3... Baru nak panas enjin balik nih! 'Vrroommm2..!!!' Ecewah! Siap ade sound effect lagik ko! ;P

Aku nak kongsi citer 8 Syawal nih. Rasenye 8 Syawal takde la hape mende yang best sangat pun. Means, takde la gi sambung jalan2 raye ke hape kan... Just dok umah, then, asal mak masakjer, aku makan... asal aku makan jer, mak masak... Heh3... Plus, abang aku ade kat umah dia. Kakak aku lak kat umah mertua. Tapi, pagi tu sempat la breakfast sesama ngan kakak & Abang Mie. Lunch pun sempat la makan same2 jugak sebab kakak aku balik umah mertua dia belah petang. Same2 la kite mengabihkan boreh mak... Ha3...


~ Ade nasik goreng kampung yang marvellous nih! Of cos la bukan aku yang masak. Sebab aku cuma tau tadah mulut jer... Plus, bile balik umah mak, secara automatik aku tak kenal yang mane 1 dapur gas & kat mane plak mak aku letak bekas beras?! Magic kan? Heh3...


~ Nasik goreng yang dimakan bersama ikan masin goreng cili padi. Heaven, babe..! La3...

Gendang-gendut tali kecapi,
Kenyang perut ................................

Sila isi tempat kosong ye, you ols..! Ahaks3...


*Bersambungan lagik... Saksikan menu lunch lak selepas ini..!

2 comments:

azzey said...

Areleez;.....sker hati.....TAK RETI2!!!

ArELeEz said...

azzey,
pandainyee..! ho3!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google