SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 14, 2010

AWARD: ONLINE BEST FRIEND AWARD!

Ah kak dapat award lagik, noks..! I like..! ;D Bese la kan... aku nie kalau dapat award memang over banyak! Rase macam fames amos lak! Ahaks3...


~ Online Best Friend Award nie Azzeyatin merangkap kakak aku yang kasik. Nie yang buat aku tambah sayang kat beliau nih! Ngeh3...

Hape2 pun, jom setelkan 'tugasan' dolu...

1. Write 5 interesting fact about the person who give u this award

a) Makcik tu memang sker make-up. Make up ngan beliau dah macam aur dengan tebing. Tak pun, yang lebih tepat adalah macam irama & lagu. Andai dipisah maka, sumbanglah ia... Ecewah!

b) Giler travel + vacation + trip! Just like me! ;)

c) Tak minat sangat makan ayam. Fakta nie aku rase interesting sebab kalau gi KFC ke kan... buleh la aku mencilok ayam yang jadik bahagian dia. Rejeki, noks..! Ha3...

d) Sker shopping, just like me jugak! Tapi, ade beza sket iaitu dia shopping laju! Sap2 soi jer... dah dapat berhelai2 baju. Aku jenuh bersap2 soi... tapi, 1 pun tak buleh nak pilih lagik! Rambang matalah... Tsk3...

e) Lauk fav dia pelik iaitu ikan tumpi/pais ikan. Aku kata pelik sebab aku tak sker mende alah tuh! ;P

2. Write down 10 interesting fact about yourself & your hobby

a) Sker giler makan ayam! Hari2 ayam pun macam, 'Ade aku kesah..??!' He3...

b) I'm not a gal & not yet a woman... Hah! Lu pikirlah sendirik..! ;P

c) Vacation + trip = my fav! ;)

d) Hobby lak banyak..! Antaranye of cos la blogging kan... Kalau tak update rase macam, 'OMG... There's something missing in my life la...'

e) Sekolah kat KL... further study kat Perlis... skang, keje kat Teluk Intan. Menabur bakti di hometown sendirik... Bukankah interesting tuh? ;P

f) Orang lain dah maju pakai Blackberry la hape bagai... Tapi, aku tetap loyal to my Black ice. Giler ketinggalan lapanplohratus zaman tuh! Hu3... Eh! Nie interesting ke kesah sedih? Tsk3...

g) Road-blinder...

h) Kalau rajin, rajin sangat! Kalau dah malas, memang tahap tak hengat! Hu3...

i) Aku seorang yang dependent. I need & had to have a shoulder to cry on... Kalau tak, aku buleh pitam!

j) Cute! Ecewah! Errr... kira interesting la tu kan? Ahaks3...

3. Pick your most 10 deserving ricipients and describe them

a) mama_lieya ~ seorang isteri, ibu & 'lou she'.
b) leh ~ geng kamceng mase kat Arau.
c) cikgu fiqah ~ cikgu a.k.a 'lou she' jugak nih!
d) ms.lilies ~ fulltime housewife.
e) mrs e ~ Johorian
f) vogue f ~ blogger yg tgh bercadang2 nak buat contest.
g) eynda ~ umah dia cantik giler..!
h) doq2 lyn ~ 'itulah... sains selangor...' dia musti tau lagu nie. confirm!
i) nasazfrog ~ peminat katak, i guess... kalau salah, ya ampun, ek?!
j) rafflesia merah ~ hubby dia adalah part time photographer.

Kepada mane2 name yang naik tuh, sila la amik award nie, ek?! Jangan malu, jangan segan... ;)

12 comments:

azzey said...

Areleez: wah, aku teruja! happy banget.....heh3.....

p/s: kalo cam aur ngan tebing.....pe kate pakat2 belikan i make up set BOBBY BROWN tuh.....hu3....

viruspadu said...

yes, award ni mmg sesuai :)

Lynn Helmi said...

kekeke..aku igt main2 je psl award tu..aku mane reti blogging2 nih sgt..neway, terima kasih kpd semua yg menyokong saya selama ini..ooh saya sungguh terharu..erkk..ni ucapan utk award ape eh..hahaha..tq roze!!

nasazfrog... said...

ok yang.. nanti akak blogkan yer,, tq laling. :)

wanie_cmi said...

opss..sangat terharu..nama mama yang teratas...
okey..mama amik yer..tapi kena simpan wat pekasam dulu..nanti dah 'masak' mama kasi tau....

ArELeEz said...

azzey,
eh2! apsal nak t'uja2 plak nih? over, hokay..!

p/s: bobby brown? aah..! kose ah kak, noks..!

ArELeEz said...

viruspadu.
he3.. xtually, leez t'uja sgt2 klu vp sudi jenguk2 blog leez yg xbrape semenggah nih. siap komen lagik! b'tambah2 t'uja, hokay..! mekacih.. ;)

ArELeEz said...

Lynn Helmi,
ha3.. lawaklah ko nie doq2 lyn.. siap ade ucapan bagai.. macam dpt award oscar la plak! ha3..

u're welcome!

ArELeEz said...

nasazfrog...,
u're so welcome..! ;)

ArELeEz said...

wanie_cmi,
sudi2kanlah terima, ye..! ;)

pekasam pun pekasamlah! janji rock! ;P

TEACHER OF SOMEONE said...

thanks yer...terharu..hukhuk

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
u're welcome, bebeh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google