SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 19, 2010

1ST TRIAL...

Pagi semalam, aku dah rasmikan set2 make-up aku. Menggigil2 jugak lah tangan aku nih nak tepek segala mak nenek tuh! Pengkarnye tangan ah kak... Tsk3...

Setelah berhempas-pulas, akhirnye... siap jugak! Scary jer aku nak tengok cermin! Ha3...


~ Dalam gambar memang tak nampak sangatlah sebab aku make-up lite2 jer... Tak koselah nak make-up sampai berinci2!


~ Bese2 jer...


~ Jari my 'sayang' nie memang nak kene geget nih! Haish!


~ Masih banyak yang perlu aku belajar & perbaiki. Teknik2 memang nan ado! Aci belasah letak ikut sker! Takpe2... Kata 1st trial kan... Betul tak, you ols..? ;)

4 comments:

lily lotus said...

light makeup nampak natural. itu yg terbaik :)

ArELeEz said...

lily lotus,
ya, rite..! klu tebal2, macam xbuleh blah jer kan..

azzey said...

Areleez: pakai foundation x? Tambah ngan eyeliner atas dan bawah kelopak mata....mesti lagi menyerlah gtu....well done!

ArELeEz said...

azzey,
x. ha3.. eye liner belum beli. nantilah! akan ku serlahkan kejelitaanku..! ecewah! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google