SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, October 17, 2010

JOM MAIN MASAK2!

Semalam, dapur ah kak berasap jugak akhirnye... Ye la kan... lepas raye, mane ade aku masak secara poyos lagik?! Balik2 makan kat luar/tapau jer... Sampaikan lokasi periuk ngan kuali pun aku dah hilang ingatan, noks! Tsk3...

Aku start masak lewat. Dalam pukul 12.30 p.m camtu la... Sebab pagi tu, of coslah mentido kan... Breakfast pun main tunjuk2 jer... My 'sayang' beli nasik lemak & a few kuih-muih. Pukul 10.30 a.m, baru hegeh2 nak kemas2 umah. Abis 1 umah aku service! Fuh! Berlengas, noks! Lepas mandi, terus bersilat kat dapur.


~ Aku masak sup ayam. Giler banyak aku buh carrot! Dah jadik macam sup carrot lak! He3...


~ Pastu, goreng ikan. Hati ayam pun ado seketul. Goreng pun sodap jugak...


~ Kalau ade sup, maka tak sahlah kalau takde sambal kicap kan... Ade sambal kicap, barulah ade ummpphhh! ;D

Yang tak berapa bestnye adalah, aku terpaksa lunch sorang2 sebab my 'sayang' ade keje la plak. Petang baru balik. Aku makan sket jer... Tak lalu sebab takde geng! Tsk3...

Lepas makan, terus feeling2 windu kat my 'sayang'... Terus rase macam nak belek2 album kawen. Wah, gitu..! ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez: masak & belek2 album kawen.......ape ade kena mengena? hish!

ArELeEz said...

azzey,
hape ade dgn hal..?! ade aku kesah..??! ha3.. larikksss..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google