SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 18, 2010

KUMPUL SETEM


~ Mase gi Guardian, beli barang2 make-up hari tu, kitorang dapat kad nih. Comey giler gambar Mickey Mouse tuh! Tapi, aku bukan nak storymorymorningglory pasal Mickey Mouse yang cute tuh. Aku nak citer pasal redemption stamp. Guardian buat kempen which is mane2 customer yang membeli-belah melebihi 30 hengget kot kalau tak silap aku, akan mendapat stamp untuk dikumpul & dilekatkan dalam kad tuh. Sampai 1 tahap, ko buleh redeem stamp tu dengan soft toys yang cute2. Gitu la kekdahnye...


~ Aku baru dapat 3 stamps. Cute plak aku tengok stamp2 tuh. Plus, aku memang sker mende2 yang ade motif kartun nih. Kalau kumpul mende2 camnie, aku rase cam muda remaja sepanjang mase jerk! Ecewah! ;P

Masalahnye, kitorang nie sker kumpul2 jer... Nak meredeem tu ya hamat la bercinta! Macam Bonuslink, sampai ke sudah tak redeem2. Sampai rosak dah kad tuh! Hu3...

2 comments:

azzey said...

Areleez: dl pnh gak dpt, tp buang gitu je.....:)

ArELeEz said...

azzey,
org pun! mane ntah org campak?! xingat dah. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google