SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 19, 2010

OOO... BALIK KAMPONG... LA3... ;P

Ini kesah last Sunday... Wah! Tak agak2 punye ayat penyata! He3... We ols balik kampung. Memula, balik umah mak. Pastu, umah mertua lak. Walaupun kampung kitorang sekangkang kera tapi, aku tetap over excited! 'Ooo... balik kampung... La3...' Ecewah! Macam raye la plak! ;D


~ Sebelum balik kampung, we ols beli barang sket, barang yang mak aku pesan.


~ Owh... yeah..! Balik kampung, babe..! Ko ado..??? Ngeh3...


~ Dah name pun pompuan kan... Dapat duit, terus gediks2 lentok2! Ahaks3...

On the way balik, we ols singgah kat stall kuih-muih kat Kampung Bahagia. Nak beli juadah untuk minum petang.


~ Aku beli agar2 bandung nih. Sodap, owh..! Rase sekali, pasti nak lagik! Pecayalah! ;P


~ Kuih-muih pun ado.


~ Pastu, beli jugak air bandung yang memang fames amos kat Kampung Bahagia tuh. Secukup raselah! Memang terbaik dari ladang, wok..!

Sambil makan, sambil sembang2 ngan mak sampai tak sedar dah pukul 6 p.m. Makanye, kitorang pun mintak diri dolulah sebab nak ke umah mertua lak. Awa ngan Roy pun ade kat sane. Diorang baru balik dari Kuala Kangsar, hometown Roy. Nak anta Qistina balik sebab dah 2 minggu Qistina dok Selayang. Kene anta kampung baliklah. Makin debab budak Qistina nie tau! Rase nak geget jer peha dia yang macam drumstick KFC tuh! He3...

8 comments:

My Little Diary said...

happy family....good3x
he3x

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/cinta-tak-kenal-siapa.html

masviona said...

saya suke kuih sagu yg kaler merah n ada kelapa tuh...apa entah namanya tuh

wanie_cmi said...

Mama nyer frenlist dah terdelete... dalam proses mengumpul semula kawan2...huhu...harap kengkawan boleh listkan blog mama sekali lagi...sob..sob..sob.

KERANA CINTA AKU BAHAGIA
http://mamawanie79.blogspot.com

ArELeEz said...

My Little Diary,
tq3.. mudah2-an, sampai bile2 pun happy jugak. amin..

ArELeEz said...

masviona,
yg dlm gambar tukah? ermm.. ntah! leez pun fail bab2 name kuih nih! tau makan jer. hu3..

ArELeEz said...

wanie_cmi,
oo.. cian.. ok2! leez dah listkan dah.

azzey said...

Areleez: yg jual air bandung tu stil org yg sama ke?

ArELeEz said...

azzey,
aah kot.. u mean, yg hitam manis tu kah? yg sedut air bandung tu pakai 1 alat macam baseball stick tu kah?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google