SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 19, 2010

EPAL/OREN/DOKONG/LAI?

My 'sayang' sker betul makan pisang nangka goreng. Kalau setakat beli 2-3 hengget tu, sap2 soi jer dia buleh ngap3 tau! Monster betul! Ha3... Larikksss...!!!

So, on the way balik dari amik aku kat opis, my 'sayang' singgah kat 1 stall jual kuih-muih. Memang selalu dah my 'sayang' beli kuih-muih kat situ especially pisang nangka goreng. Aku plak gediks2 nak makan buah2-an. Makanye, berdesuplah kitorang mencarik gerai buah. Aci redah jer... Sib baik jumpe! Tu pun ade 1 stall jer jual buah2-an.


~ Kitorang beli buah campur2. Ade epal, oren, dokong & lai. Antara sume nie, mane yang paling korang sker? Aku sker lai! ;)

6 comments:

My Little Diary said...

buah dokong... hehehe

ArELeEz said...

My Little Diary,
oo.. ok. dokong nie ade musimkah?

My Little Diary said...

ye... ikut musim tu... :)

azzey said...

Areleez: sker yg free! he3....

ArELeEz said...

My Little Diary,
oo.. patut la xselalu ade buah tu..

ArELeEz said...

azzey,
nak free, tanam sendirik la woi! isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google