SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 9, 2010

KESAH TRIBUTE UNTUK BONDA TERCINTA...

Sepanjang Ramadhan nie, banyak kali jugaklah aku dapat merasa air tangan mak. Sebab tu lah badan aku macam dipam2 agaknye... Ececeh..! Tetibe nak blame2 masakan mak plak..! Hape kes..??! Sendirik yang makan tak hengat!!! Huuu...

Well... bertuah jugak dok dekat2 ngan mak nih! Sebab buleh rase masakan mak secara kerap! (Statement mau kasik kakak aku menjeles! Ahaks3... Larikksss..!)


~ Sebagai tanda penghargaan, aku nak mengucapkan terima kasih yang tak terhingga sebab mak sudi jugak melayanz tekak aku yang mengada2 nih! Bukan dalam bulan Ramadhan jer. Bulan2 bese pun mak layanzkan jugak. Isk3... tetibe rase diri ini kejam plak! Sob3...


~ Tapi, nak buat camne kan... dah mak masak sodap. Bak kata kakak aku, 'Kalau mak masak kaki lembu pun jadik sodap!' Hah, gitu kekdahnye..! Pendek kata, memang terkenang2lah kesodapannye tuh!


~ Say cheese......! ;) (Gambar sekadar penambah seri entry ini. Harap maklum... Hiks...)


~ Last but, not least, 'Thank you mak sebab masakkan lauk yang best2 lagik superb! I lap youlah! Mmuahhssz..!' Hmmm... Mak aku kan, kalau amik gambar musti buat muka sedih. Tak pun serius jer. Segan nak senyum katanye... Hiks...


p/s: Kalau mak masak aci redah2 campak2 jer, buleh jadik sodap... apsal if aku aci redah2 campak2 jadik rase kambing? Why3..??? Uhuks3...


Truly, Madly, Deeply by AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: eleh, x jeles pon! hish!!!

ArELeEz said...

azzey,
katalah.. please.. katalah.. katalah yg anda mmg m'jeles! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google