SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, September 24, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: SALAM 2 SYAWAL...

Salam 2 Syawal... Eh2! Hari nie dah berapa Syawal la kan... Citer aku baru nak masuk 2 Syawal. Hu3...

Raye ke-2, adik-beradik aku sume tukar shift, beraye ngan family mertua memasing lak, termasuk la aku. Tapi, pagi tu sempat la lagik we ols breakfast ngan mak. Merasalah lagik air tangan mak kan...


~ Antara menu2 yang ado... nasik goreng, ayam sirsau yang direheat & telur dadar. Kalau berkumpul ramai2 camnie, akulah yang paling lambat bangun pagi. Memang aku dah bajet2 nak bangun lambat2 dengan harapan aku tak perlu susah2 nak bersilat kat dapur sebab kakak ngan Kak Aneem ado. Tau2 mak aku kejut suh mandi sebab nak sarapan same2. Kan ke sorga tuh..?! Ahaks3... Larikkkkkssssss...!!!


~ Manja sungguh Lip2 ngan ibu dia. Mandi pun nak ibu yang mandikan. Chait!


~ Muka gumbira sebab anak2 dia sume orang yang uruskan. Syiok la tuh! Isk3...


~ Muka tak semenggah di pagi hari... Mata pun tengah lalok2 lagik nih! Tercium bau makanan terus buat2 segar-bugar! Heh3...

Seperti bese, makan memang secara bersungguh2 punye..! Tambah2 lak ade nasik goreng. Lagik la menjadik2 selera aku. Pastu, bebel2 kat diri sendirik sebab berjaya menambahkan lemak2 tepu kat badan. Tsk3...

Korang ade petua tak camne nak kata, 'No3!!!' kat makanan? Hu3...


*Ade lagik tau! Sila nantikan...

2 comments:

azzey said...

Areleez: Lemak tepu tu kena melalui proses 'pembakaran' yg betul2 terbakar tu!!! Hu3.........

ArELeEz said...

azzey,
sponsor la i pakej slim world.. please3.. buleh la.. huu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google