SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 30, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: KEMBARA RAYE KE TEPENG)

Seperti yang dirancangkan, seawal jam 7 pagi, we ols dah start gerak ke Tepeng. Memang nak gi awal sebab buleh spend time lame2 sket kat sane. Pak Ngah Sudin nie kan abang arwah abah. Bile abah dah takde, dia lah tempat kitorang menumpang kasih. Plus, kakak ngan abang aku mase kecik dolu, Pak Ngah ngan Mak Ngah yang jaga.


~ Alhamdulillah... sampai jugak dengan selamat... Tema aku ngan my 'sayang' adalah kuning hari tu. Campur oren2 sket la... Recycle baju raye last year. Shhh..! Jangan bagitau orang lain, ek?! Diam2, sudah... ;P


~ Nie la Pak Ngah Sudin. Terror bersembang nih! Kalau bersembang tak sah kalau tak buat lawak! Asik nak gelak jer kitorang. Ha3...


~ Pak Ngah gigih melayan Cik Odah.


~ Yang nie adalah Abang Asri, cousin kitorang merangkap satu2nye anak Pak Ngah & Mak Ngah. Abang Asri nie anak istimewa. Tapi, aku kagum ngan cara Pak Ngah didik anak istimewa dia nih. Pak Ngah treat Abang Asri macam insan normal lain especially dari segi agama. Semayang 5 waktu tetap buat macam orang bese. Plus, Abang Asri nie tak hyperactive macam kebanyakan insan istimewa. Behave sangat2!


~ Dua2 nampak biru... He3...


~ Gigihnye A_bern baca paper! Sampai tak perasan kat mamarazzi! Heh3...


~ Alooloolooo... geramnye kat budak kecik yang kuat makan nih!


~ Aku sker gambar nie sebab aku rase muka Odah sweet sangat2! Macam muka aku jugak la... Sweet2 cun gitu..! Well... ke mane tumpahnye kejelitaan mak sedara kalau bukan ke anak sedara kan... Ahaks3... Larikksss..!!!


~ Menggediks ngan Lip2 lak. La3...


~ Walaupun focus lensa camera tu bukan aku tapi, di mane ade camera, di situ ade aku..! Ho3!!!


*Ade citer pasal kambing pasnie. Tungguuuuuuuu.........!

4 comments:

Elyn said...

Salam leez, i nak inform blog url baru!! nnt update ek tq

ArELeEz said...

Elyn,
oo.. 'newborn baby' la nie, ek? ;)

ok. i will..

azzey said...

Areleez: mmg rosak gambor yg ada muka minah enterframe nih!

ArELeEz said...

azzey,
sape? sape? & sape lagik? ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google