SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 2, 2010

KE PUSARA AYAHANDA TERCINTA...

31 Ogos 2010 adalah public holiday sebab tarikh keramat tu kan tarikh Hari Kebangsaan negara kite. Tapi, entry nie bukan nak citer pasal merdeka ke... perbarisan ke kan... Nak citer pasal aktiviti/program yang aku & adik-beradik aku arrange for that day.

Aku ingat kakak aku tak balik sampai la coti raye. Tapi, hari Isnin tu dia roger2 kata dia balik kampung. Pastu, terus plan ajak gi ziarah pusara arwah abah. Aku pun secara pantasnye inform kat my 'sayang', suh dia kosongkan schedule. Abang aku pun aku roger2 jugak. Alhamdulillah... sume pun on! Mak aku ajak gi pagi, tak letih sangat katanye...


~ Makanye, we ols putuskan untuk gather kat Petronas nie pukul 7.45 a.m. Aku ngan my 'sayang' kuar umah pukul 7.35 a.m. Dalam hati dah bajet2, musti kene maki punye sebab kitorang memang antara calon yang kureng menepati waktu la... Heh3...


~ Rupe2nye, kitorang plak jadik yang terawal sampai! Macam tak pecaya jer... Jenuh aku besar2kan mata aku nih, carik kelibat keta adik-beradikku yang lain tapi, nan ado... Memang confirmlah kitorang yang paling awal! Owhhh... macam mimpi jerk! ;P


~ Aku roger2 kakak aku, dia kata, 'On the way...' So, tak payah la susah2 nak roger2 abang aku sebab musti dia pun kata 'on the way...' jugak. Terpaksa la we ols menunggu... Well... penantian tu kan 1 penyeksaan... Ececehhh..! Kalau bulan tak pose, buleh gak la beli2 junk food pastu, ngap3... Tapi, nie bulan pose maaa... Cannot ngap3 lorrr... Isk3...


~ Bile dah boring, mula la kelenjar adrenalin merembeskan hormon2 sengal yang maha hebat! & inilah hasilnye..! ;P


~ Dah penat snap muka sendirik, snap gambar tangan lak. Pastu, buat comparison, tangan sape lagik besor... tangan sape lagik gelap la... tangan sape lagik montok... bla3...


~ Nie dah sengal tahap maksimum nih! Hadoiiyaiii..! Mane diorang nie..??? Hu3...


*Bersambung...


Truly, Madly, Deeply by AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: tu gambar tgn kanak2 montel ke?

ArELeEz said...

azzey,
x.. bukan.. tp, 'kanak2 comel!' hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google