SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 6, 2010

CONGRATS TO NEWLY WEDD, AIDA-HUSFARID


~ Tahniah diucapkan kepada actress yang tak asing lagik iaitu Aida Aris sebab dah pun selamat bergelar isteri semula selepas 5 tahun hidup solo. Name pasangannye adalah Husfarid Shaikh Ali @ Shaikh Hussain, seorang duda anak 2 yang bertugas sebagai Ketua Pramugara MAS. Diorang nikah pada 4 September 2010 yang lalu merangkap 25 Ramadhan. Nak amik berkat Ramadhan katanye...

Tak kesah la kan... Plus, dua2 pun same2 solo! Tak amik hak orang! Yang penting, dua2 dah sker sama sker. Aida pun dah lame hidup solo after divorce dengan Bob Azraai dolu. Pastu, couple kejap dengan Zul (Handy Black) tapi, tak kekal lame. Tup2... kawen ngan anak Pak Shaikh yang tak kureng ensemnye... Same cantik, same padan la... Semoga perkahwinan diorang berkekalan... Aminnn...

*Sumber: kosmo


Truly, Madly, Deeply by AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: okaylah tu......sorang cun, sorang handsome!

ArELeEz said...

azzey,
aah. macam areleez & asrol kan? kan..3??

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google