SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, September 1, 2010

MERDEKA3..!!!

Rasenye, tak terlambat lagik kan untuk aku wish Happy National Day... kan3..??? ;) Tersibuk la, you ols... Bercoti & berjoli sakan bersama familia kan memang terbaik..! Tu yang sampai tak sempat nak wish tuh! Huuu...


~ Tanpa membuang mase yang memang suntuk nie, aku & my 'sayang' dengan penuh rase bangga & sukacitanye, ingin mengucapkan Selamat Hari Kebangsaan/Merdeka/dalam bahasa omputihnye, Happy National Day kepada sume rakyat Malaysia walau di mana berada... dengan ucapan, merdekakanlah diri kite dari segala anasir2 negatif yang buleh merosakkan minda hingga terjebak ke kancah yang tidak diingini... Ecewah! Ayat skema ah kak dah kuar nie! Spontaneous tau! Tulus ikhlas dari hati... He3...

MERDEKA3..!!!


Truly, Madly, Deeply: AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: selamat2! chait!

ArELeEz said...

azzey,
selamat sumenye..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google