SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 30, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: GILER SANTAK PERUT AKU... HU3...)

Kitorang sampai umah Pak Ngah tu dah tengahari. Mak Ngah plak memang dah siap2 masak lunch. Masuk jer umah Pak Ngah, selera dah terbukak sebab cium bau ikan masin goreng. Perrgghhh..! Marvellous, weh! Kalah bau ayam panggang Kenny Rogers tau! He3...

Rehat2 jap sambil snap2 hape2 yang patut. Pastu, gi dapur tolong Mak Ngah hidang2 makanan. Ade ayam masak lemak, ulam2, ikan goreng, ikan masin goreng ngan sambal belacan. Terbaik, wok..! Secara marathon ah kak makan tau! Tak pikir dah kerisauan pasal lemak2 tepu yang degil tuh. Aci belasah jer... Plus, rejeki jangan ditolak, musuh jangan dicarik. Tak gitu, you ols..?! Ngeh3...


~ Melampau betul sawan camera ah kak kan? La3... ;P


~ Nampak tak Abang Asri kat belakang sane nun? Kitorang dah ajak makan same tapi, dia refuse. Diam jer dia... Kalau ade yang buat lawak, dia pun ikut gelak same.

Bbrrppp..!!! Santak giler, noks 'tangki' ah kak..! Bile kenyang jer, mata musti ngantuk ya hamat! Bile ngantuk ya hamat jer, musti kenyang! He3... Lepaking jap, pastu mandi & semayang. Tak buleh ikutkan mata yang mengantuk tuh sebab aku kalau dah mentido memang bercinta la nak kejut aku bangun! Hu3...

T.I.DO = B.E.S.T. Kan3..??? ;P


*Tunggu sesi photoshoot plak!

2 comments:

azzey said...

Areleez: tido dlm bilik air-cond = LAGI BEST! hU3...

ArELeEz said...

azzey,
sponsor la air-cond utk umah org! amacam..?? ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google