SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, September 3, 2010

TWIN FLOWERS BROOCH

*This is a sticky mode entry. Please scroll down for new updates. Thank you.

Skang nie, musti sume pun tengah sibuk buat persiapan raye kan? Especially kaum Hawa la kan... Kat kepala tu musti dok pikir macam2 yang nak disopping. Tambah2, time gaji dah masyuk nih. Bakal dapat bonus raye lak tuh! (bagi penjawat awam la...) Owhhh... yeahhh..! Perkara bese la tuuu... Norma kehidupan wanita katanye, memang tak buleh berenggang dengan bersopping. Termasuk la aku. Heh3...

Ade yang tengah pikir2 nak beli baju raye la... tudung raye lagik... Kalau dah ade tudung lak, musti kene ade aksesorinye macam BROOCH ke kan... Haaa..! Nampak tak ah kak caps lockkan perkataan 'BROOCH' tuh? Makanye, entry nie adalah untuk memperkenalkan koleksi terbaru areleezdshoppe yang tengah hangat di pasaran. Koleksi Twin Flowers namanye.


~ Macam2 warna ado..!


~ Gemerlapan...


~ Kecik2... cute2...


~ Paling penting, murah2...


~ Sume pun mampu beli punyelah! Cayo la cakap den..!

Untuk maklumat lanjut, click jer link kat bawah nih:-

http://areleezdshoppe.blogspot.com

or click jer f/b aku kat sidebar kanan tuh. Kat situ pun ado. Jemput singgah, ek?! ;)


Truly, Madly, Deeply: AreLeez Adnan

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

lawo nyer.. dah ada yg double plak ekk..

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
tq sbb kata lawa..

aah. yg nie 2ble. hot stuff nih sbb tinggal beberapa bijik jer lagik. klu interested, buleh la roger2 leez. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google