SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 21, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: FAMILY PORTRAIT)

Masih berkisarkan tentang sesi photoshoot raye. Banyak sangat gambar! Tau jer la aku nie kan... kalau buleh, sume pun nak dijaja kat sini! Heh3... Untuk tidak mendatangkan kebosanan & keletihan mengupload, ah kak akan jaja secara berperingkat/berkumpulan ikut kategori. Untuk entry nie, gambar kategori family plak. Sila layanz, hokay! ;)


~ Abang aku & Kak Aneem... Bajet romantik abis la tuh! Hiks...


~ Ngan mak & anak2 diorang plak. Odah, seperti bese la kan... memang dalam donia dia sendirik la... Lip2 jer yang maintain sengih. Hiks...


~ Lawaklah muka Lip2. Muahaha...


~ Lip2 tu senyum ke menangis? Tak paham aku ngan mimik muka dia. Confuse2... Ha3...


~ Sape la gerangan yang pakai tudung purple dok kat depan tuh? Comey & bertatasusila betullah! Ngeh3... La3...


~ The whole family yang ado kat kampung. Family mak, nenek & family Pak Yang.


~ My 'sayang' sedang cuba menyembunyikkan 'spare tyrenye'. Konon2, kalau pose menyenget sket tu buleh cover perut la kan... Ha3... Adekah..??!


~ Sexynye Cik Odah! Isk3...


~ Say, 'Cheese...' Heh3...


~ Odah nie, sker2 jer tau... larik2kan muka dari camera... Isk3... 1 more snap, please..!


~ Ahah! Baru hokay! Shocking pink vs dark purple.


~ Camera mane 1 yang diorang usha nih? Isk3...


~ Macam, pandai plak selang-selikan kaler baju kan? He3...


~ Mak wif nenek aku...


~ Nenek wif 2 orang anak pompuannye... Ade banyak lagik kuorum yang tak cukup nih! Sebab most of them balik umah mertua memasing.


~ Manja2 la pulok! Ececeh..! He3...


~ Mak aku wif Mak Yang... Eh2! Macam Sehati Berdansa la plak! Hiks...


~ Adik-beradik yang vogue da vass! Ecewah! ;D


~ Pak Yang & Mak Yang...


~ Pak Yang, nenek & Mak Yang...


~ Family Pak Yang wif nenda tercinta...


~ Nenek aku punye tema adalah ijo, kain 1 Malaysia lagik, ko..! Tema family Pak Yang plak adalah purple-hitam. Totally sponsored by Angah (depan, paling kanan) katanye... Bagus Angah nih. Mudah2-an dimurahkan rejeki... Amin...


~ Sorang jer tak purple iaitu Amir (duduk, pertama dari kiri.) Baju tak sempat siap katanye... Aloolooo... cian2... Lepas photoshoot, Family Pak Yang sume berdesup balik ke Tepeng, beraye kat kampung Pak Yang plak.

*Nantikan babak2 dramatik seterusnye..!

2 comments:

azzey said...

Areleez: mmg happening habis dan sehabis mungkin! i like it!!!

ArELeEz said...

azzey,
yupp! best giler! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google