SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 27, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (MARI MENERJAH UMAH PAK ANJANG)

Pikir punye pikir, last2 terpikir la nak terjah umah Pak Anjang my 'sayang' plak... Plus, tak jauh pun. Sekali harung jer... Mak Anjang berzikir kat kitorang sebab dah last minute baru nak bagitau. Lagik 5 minit nak sampai, baru roger2 diorang. Kelam-kabut la diorang! Tapi, dalam kelam-kabut tu, sempat jugak Mak Anjang masakkan bihun goreng. Thank you lah! ;D


~ Hape la yang mak ngan Uteh sembangkan tu agaknye?! Buleh join..?! Hiks...


~ Tingginye tocang Lip2..!


~ Masam jer muka. Moody la tuh!


~ Bed (anak pompuan tunggal Uteh & Pak Teh), Mak Lang, Pak Teh & Amat.


~ Odah nie macam main papan gelongsor la plak..! Apparaaa..!


~ Baju diorang kalau gi jalan2, musti lebih kureng same. Tak lain tak bukan... nie musti kes mak pak diorang mengidam nak dapat anak kembar nih. Tu yang asik pakaikan baju same tuh! Heh3...


~ Lip2 nih la kan... aku suh tengok camera, dia bagi belakang plak. Isk3...


~ Lip2 tengah moody... main ngan Odah la plak.


~ Budak kecik yang kuat makan..! Ho3!!!


~ Hokay! Mood Lip2 dah macam nak kembali normal nih.


~ Haaa..! Kan betul! Dah buleh senyum dah pun. Bagus2... Camnie la baru rock! ;P

Best plak makan bihun goreng kat umah Pak Anjang. Simple jer pun tapi, bertambah2 gak aku makan. Isk3... hapekejadahnye nak mentekedarah jer nih? Mok2 la ah kak, noks..! Tsk3...

Lepas mintak diri bermaafan bagai... we ols terus balik umah mak. Badan dah berlengas, nak mandi. Lepas tu, belah malam beraye lagik..! Yee haaa..! Nak tau ke mane? Tungguuuuu......... ;P


*Tunggu, jangan tak tunggu!

4 comments:

LeEanEEm said...

kak aneem tk dapat kembor tunggu areleez le pulokkkk..

azzey said...

Areleez: jom beraye lagi jom!!! :)

ArELeEz said...

LeEanEEm,
amin ya rabbal alamin.. fuh3! ;P

ArELeEz said...

azzey,
jom3!!! ;D

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google