SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, September 25, 2010

GEGAK-GEMPITA RAYE 2010 (EPISOD: TUKAR 'SHIFT')

Actually, kakak ngan abang aku memang dah baik punye buat giliran beraye. Diorang buat shift selang-seli. 1st raye kat umah mak, 2nd raye kat umah mertua. Aku ngan my 'sayang' jer yang tak plan2. Aci belasah jer... Ikut firasat gitu..! Yang penting, adil & saksama. Heh3...

Disebabkan tak planning tu lah aku tak sempat nak join adik-beradik aku berposing. Mane taknye... diorang dah gigih snap2, aku baru hegeh2 nak iron baju. Hu3... So, silahlah paksa relakan mata korang untuk mengusha gambar2 mereka kat bawah nie, ek!


~ Family abang aku serba purple.


~ Kakak ngan Abang Mie lak serba biru.


~ Kesian Lip2... Dia ingat macam 1st raye tu kot... buleh konvoi ramai2 sekali ngan ibu dia. Dia dah bajet2 la nak follow 1 keta ngan ibu dia. Bile dapat tau kene separate, terus muka ceria bertukar kusam! Mendung2 jer air muka dia. Sib baik tak ujan (nangis).


*Nantikan episod seterusnye..!

2 comments:

azzey said...

Areleez: Nak raya lg blh x? ha3....

ArELeEz said...

azzey,
buleh2.. raye kan sebulan maa..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google