SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 7, 2010

BILE KAMPUNG HALAMAN MENGGAMIT PULANG...

Kat opis aku nih, cuma Encik Boss aku jer yang dah start coti. Kiranye dia la yang paling awal kan... Semalam pun dah start mencoti. Actually, dia kata kene ikut schedule wifey dia sebab wifey dia cikgu. School holidays kan dah lame start... Abis plak awal2 raye.

Suasana opis lak memang syahdu2 jer sebab sume pun dah macam ilang mood nak keje. Memasing dah terbayang2 wajah orang tersayang di kampung halaman. Kalau dolu, lagu2 raye berkumandang tapi, skang macam tak berapa nak dengor dah sebab memasing macam nak nangis kalau ade yang pasang lagu raye. Ha3... Hape2 pun, keadaan masih terkawal la... Takde la plak yang meraung meroyan2 nak balik kampung! Kalau ado, harus kene suntik ubat pelali! Heh3...

PARAM pun dah sunyi-sepi. Tak meriah macam mula2 dolu. Maybe, peniaga2 pun nak focus kat preparation raye kot. Nak kira2 untung lagik...

Kesimpulannye, sume orang tengah demam raye! Rase nak balik kampung meluap2! Betul tak? ;)


Truly, Madly, Deeply by AreLeez Adnan

6 comments:

LeEanEEm said...

kampong mu jauh sangat kah?...ahaks....

azzey said...

Areleez:mmg mud keje dh terbang ntah ke mana. mud nak raya je ada lg ni....

p/s: ptg ni nak g usha2 tudung lgi.kt pasar mlm Bangi. murah2 tp kain cantik.....:)

ArELeEz said...

LeEanEEm,
jauh woo.. 3 hari, 3 mlm pun belum tentu buleh sampai! ;P

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..! jasad jer ade kat opis. jiwa raga sume dah lesap dibawa angin lalu.. ecewah! hiks..

p/s: kat sini murah jugak tp, kain dia.. masyaallah.. cam kambing! nipis!

azzey said...

Areleez: kambing bese ke kambing gurun? kih3....

ArELeEz said...

azzey,
kambing biri2 kacukan gurun! mmg hampagas!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google