SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 15, 2011

OWH... LATOK... TSK3...

Kuchiwa betul!

Nampak macam Malaysia dah ada peluang untuk beat China. 1st game dah dalam genggaman. 2nd game tuh jer Latok Chong Wei cam down. Asik nak harap shuttle out jer. Kalau betul prediction tuh, takpe la jugak. Nie haub, hokay! Banyak kali plak tuh! Hadoi la...

Apa lagik..?!! Makin menyinga la si Super Dan tuh! Haish!

Nampak macam masa game 3 tu Latok Chong Wei dah wake up balik. Dah hampir2 nak menang dah pun. Tapi, akhirnya... kecundang jugak... Adeh3... Sadis betul! 

Gigih tau 3 beranak (mak, aku & my 'sayang') menebeng kat depan tv semata2 nak bagi sokongan padu kat Latok Chong Wei. Menjerit tak hengat tu toksah citerlah! Sampai serak2 suara buat lontaran vokal! Hadoiiyaiii..!!!

My 'sayang' siap berguling2 + tumbuk2 tilam baru mak. Ha3... Mak plak, siap junjung2 bantal konon2 nak cover mata sebab ngeri tengok Latok Chong Wei kalah. Muahaha... Lawak mak aku tau! Hiks...

Apa2 pun, walaupun tewas buat kesekian kalinya di tangan Super Dan, Latok Chong Wei tetap pulang sebagai wira negara... Tapi kan, kalau menang, lagik la super duper wira negara gitu..! ;P

Eh! Aku dok bebel2 nih, korang tengok tak YONEX BWF World Badminton Championships, London 2011 malam tadi?


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



2 comments:

~ain said...

cong wei ni mmg tak boleh blah ngan lindan kan? asal lawan lindan je mesti kalah... saboo je laaaa

ArELeEz said...

~ain,
tau xpe..! ade jugak la yg dia beat lin dan tp, xsebnyk lin dan beat dia.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google